Elina Innasen Gnocchipyttipannu
Resepti on Elina Innasen teoksesta Yhden astian vegaaniruoat: Helppoa ja herkullista Chocochilin resepteillä (Kosmos 2022).
- Ruokavalio: Vegaaninen, Kasvisruoka
Ainekset
- (4 annosta)
- 200 g ruskeita herkkusieniä (tai kesäkurpitsaa)
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 kevätsipulia
- 200–300 g vegaanisia nakkeja tai savutofua
- 500 g perunagnoccheja
- 1 tl oliiviöljyä
- 1/2 prk vegaanista punaista (arrabbiata)pestoa
Valmistusohje
1. Pilko herkkusienet. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna kevätsipuli ja paloittele nakit.
2. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa. Lisää sipuli ja kuullota sitä hetken aikaa. Lisää sitten pannulle sienet, nakit, valkosipuli ja gnocchit. Jatka paistamista, kunnes sienet ja nakit ovat saaneet väriä pintaansa. Lisää pannulle pesto ja jatka paistamista, kunnes gnoccien suutuntuma on muuttunut pehmeäksi.
3. Viimeistele pyttis kevätsipulisilpulla.
Resepti: Elina Innanen: Yhden astian vegaaniruoat: Helppoa ja herkullista Chocochilin resepteillä (Kosmos 2022)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti