Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paahdettua ankanrintaa ja mausteista couscousia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Metsästysaika on parhaimmillaan. Kokeile Oula Hännisen helppoa reseptiä!

Ainekset

  • 2 ankanrintaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Kasviscouscous

  • 2 dl couscousia
  • 2 dl kanalientä
  • 0,5 dl oljyä
  • 1 kurkku kuutiotuna
  • 2 tomaattia kuutiona
  • 1 punasipuli kuutiona
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnetttuna
  • voita
  • ruohosipulia

Valmistusohje

Siisti fileet kalvoista ja ylimääräisestä rasvasta. Viillä nahkaan ristikuvio. Mausta fileet lihapuolelta suolalla ja mustapippurilla. Laita fileet kylmälle pannulle nahkapuoli alaspäin. Paista nahka kullanruskeaksi ja rapeaksi, paista hetki myös toiselta puolelta. Loppukypsennä fileet 185-asteisessa uunissa 4-6 min. Anna lihan vetäytyä paiston jälkeen folion alla noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Kiehauta kanaliemi ja öljy. Lisää couscous ja hienonnettu valkosipuli. Hauduta kypsäksi. Lisää kuutioidut kasvikset ja sekoita. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ruohosipulilla.

Tuoreimmat aiheesta

Ankkaa