Paahdettua ankanrintaa ja mausteista couscousia

Metsästysaika on parhaimmillaan. Kokeile Oula Hännisen helppoa reseptiä!

Ainekset

  • 2 ankanrintaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Kasviscouscous

  • 2 dl couscousia
  • 2 dl kanalientä
  • 0,5 dl oljyä
  • 1 kurkku kuutiotuna
  • 2 tomaattia kuutiona
  • 1 punasipuli kuutiona
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnetttuna
  • voita
  • ruohosipulia

Valmistusohje

Siisti fileet kalvoista ja ylimääräisestä rasvasta. Viillä nahkaan ristikuvio. Mausta fileet lihapuolelta suolalla ja mustapippurilla. Laita fileet kylmälle pannulle nahkapuoli alaspäin. Paista nahka kullanruskeaksi ja rapeaksi, paista hetki myös toiselta puolelta. Loppukypsennä fileet 185-asteisessa uunissa 4-6 min. Anna lihan vetäytyä paiston jälkeen folion alla noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Kiehauta kanaliemi ja öljy. Lisää couscous ja hienonnettu valkosipuli. Hauduta kypsäksi. Lisää kuutioidut kasvikset ja sekoita. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ruohosipulilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!