Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanapyttipannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Laita maukas pyttipannu kanasta ja vihanneksista. Jos sinulla on kiire, käytä pakastettuja sekavihanneksia. Jos muusta ruoanlaitosta jää ylimääräistä kanaa, pyttipannu on oiva ruoka tähteistä tehtäväksi. Muuten kannattaa valita valmiiksi kuutioitua, pakastettua kanaa tai valmiiksi grillattua kanaa. Mangochutney on oiva lisuke.

Neljälle

  • 4 kypsää kanafileetä tai kokonainen grillattu broileri
  • 1 pieni purjo
  • 4 keskikokoista perunaa
  • 1 iso porkkana
  • 1 palsternakka
  • 1 keltainen paprika
  • 1 punainen paprika
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • ½ rkl voita
  • ½ rkl neutraalia öljyä
  • 1 tl suolaa
  • jauhettua valkopippuria
  • mangochutneytä

Valmistusohje

1. Kuutioi juurekset, kasvikset ja kana pieniksi kuutioiksi.

2. Paista purjo, porkkana, peruna ja palsternakka voi-öljyseoksessa kunnes ne ovat juuri ja juuri pehmeitä. Lisää paprika ja kesäkurpitsa. Kana lisätään loppuvaiheessa lämpiämään.

3. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla. Tarjoile chutneyn kera.

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu