1. Esivalmistele kukkakaali.Leikkaa paksua kantaa ohuemmaksi mutta niin että osa lehdistä jää vielä kiinni.Lisää kukkakaali kiehuvaan veteen ja keitä noin 3-5 min koosta riippuen. Rakenne saa jäädä napakaksi.Jäähdytä huoneenlämmössä ja halkaise kahtia.
2. Valmista vadelmapyree paseeraamalla vadelmat siivilän läpi.Lisää tahini monitoimikoneeseen, laita koneen vispiläosa pyörimään ja lisää vettä niin että tahini vaahtoutuu. Jos rakenne menee rakeiseksi, lisää kylmää vettä niin että vaahto sileytyy.Mausta ripauksella suolaa ja sitruunamehua.
3. Grillaa kukkakaalin puolikkaita kuumalla grillillä muutamia minuutteja per puoli! Voit myös paistaa kukkakaalin rapeaksi kuumalla pannulla öljyssä!
4. Kokoa annos levittämällä tahinia lautaselle. Nosta kukkakaalin puolikas päälle ja koristele zatarilla (löytyy etnisistä kaupoista) ja syötävillä ja/tai kuivatuilla kukilla!