Leikkaa kala annoskokoisiksi paloiksi ja purista niiden pinnoille sitruunan mehua. Ripottele päälle vähän suolaa ja sivele kalat oliiviöljyllä.
Kuumenna grilli hyvin ja grillaa kalat siinä nopeasti.
Jos fileessä on nahka mukana, grillaa ritilän päällä vain nahkapuoli ja käännä sitten kala hetkeksi parilatasolle kypsymään loppuun.
Leikkaa kaprikset pieneksi silpuksi ja kiehauta valkoviinin kanssa. Makeuta hiukan hunajalla. Riko keltuaiset joukkoon ja vatkaa miedolla lämmöllä kunnes ne saostavat viinin. Jatka vatkaamista ja lisää kastikkeeseen voita ja lopussa vähän rakuunaa.
Leikkaa perunat tulitikunohuiksi suikaleiksi. Kuivata suikaleita hiukan pyyhkeen sisällä. Lämmitä öljyt parilalla tai pannulla ja paista perunat siinä rapeiksi. Nosta ne reikäkauhalla pois pannulta ja mausta kevyesti suolalla.