Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillatut lohikyljykset ja parsakaalisose

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lohikyljykset sopivat hyvin grillattaviksi melko kaukana hiilien hehkusta. Parsakaalisose on kokeilemisen arvoinen.

Neljälle

  • 4 lohikyljystä
  • sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria

Sose

  • 8 perunaa
  • 250 g pakasteparsakaalia
  • hiukan kermaa
  • 1 rkl voita
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Tiputtele lohelle sitruunamehua, suolaa ja pippuroi.

2. Keitä kuoritut ja paloitellut perunat puolikypsiksi, lisää sitten parsakaalit ja keitä , kunnes perunat ovat pehmeitä ja soseuta muusiksi. Kuumenna, lisää hieman kermaa ja mausta. Pyöristä makua voinokareella.

3. Grillaa lohikyljykset.

Tuoreimmat aiheesta

Lohikyljykset