1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori porkkana ja leikkaa kuutioiksi ja lisää ne riisin joukkoon, kun keittoaikaa on 10 minuuttia jäljellä. Kun riisi on kypsää, sekoita siihen maissinjyvät ja mausta. Pidä lämpimänä tarjoiluun asti.
2. Suikaloi kerä- ja punakaali. Kuori ja suikaloi porkkana perunankuorimisveitsellä. Kiehauta vihannesliemi ja viinietikka. Ryöppää kaali- ja porkkanasuikaleet nopeasti liemessä. Valuta lävikössä ja mausta kuminalla ja suolalla. Pidä lämpimänä tarjoiluun.
3. Grillaa keitetty, luuton potka kauttaaltaan hiiligrillissä 10-15 minuuttia. Kääntele useita kertoja. Sekoita keskenään soija, hunaja ja kumina ja voitele liha seoksella. Leikkaa paksuiksi viipaleiksi ja tarjoile tortillalla riisin ja kaaliseoksen kanssa.