Grilliherkut
Tämä resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 11.12.2008.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 avattu kokonainen kana
- 2 porsaan kyljystä tai ulkofilee pihviä
- 300 g tuore makkaraa
- 4 perunaa
- 4 pientä tumman vihreää kesäkurpitsaa
- 2 pihvitomaattia
- Suolaa, valkopippuria, kuiva yrtti mausteseosta
Valmistusohje
1. Kuumenna grillit.
2. Keitä tuoremakkaroita hetkinen kiehuvassa vedessä.
3. Leikkaa perunat ja zucchinit puoliksi. Viipaloi tomaatit paksuiksi viipaleiksi.
4. Mausta kana ja pihvit suolalla, pippurilla ja yrteillä.
5. Laita kana kokonaisena grillille ensin nahkapuoli alaspäin. Lisää noin 10 minuutin kuluttua kyljykset, sitten perunat, lopuksi makkarat ja zucchinit ja tomaatit.
Mausta vihannekset suolalla ja pippurilla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"