Tämä resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 11.12.2008.

Ainekset

  • 1 avattu kokonainen kana
  • 2 porsaan kyljystä tai ulkofilee pihviä
  • 300 g tuore makkaraa
  • 4 perunaa
  • 4 pientä tumman vihreää kesäkurpitsaa
  • 2 pihvitomaattia
  • Suolaa, valkopippuria, kuiva yrtti mausteseosta

Valmistusohje

1. Kuumenna grillit.

2. Keitä tuoremakkaroita hetkinen kiehuvassa vedessä.

3. Leikkaa perunat ja zucchinit puoliksi. Viipaloi tomaatit paksuiksi viipaleiksi.

4. Mausta kana ja pihvit suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita kana kokonaisena grillille ensin nahkapuoli alaspäin. Lisää noin 10 minuutin kuluttua kyljykset, sitten perunat, lopuksi makkarat ja zucchinit ja tomaatit.

Mausta vihannekset suolalla ja pippurilla

Tuoreimmat aiheesta

Grillimakkara