Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pekoniin käärityt kanavartaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä vartaat valmistuvat helposti ja sopivat hyvin seisovaan pöytään tai piknikkoriin!

Neljälle

  • 4 kanafileetä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 12 pekoniviipaletta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Tarvitset myös

  • 12 puuvarrasta

Valmistusohje

1. Laita vartaat likoamaan veteen 30 minuutiksi.

2. Paloittele kanafileet kolmeksi pitkäksi suikaleeksi pituussuuntaan. Penslaa tomaattipyreellä ja kääri jokainen pala pekoniviipaleeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Laita kanat vartaisiin ja grillaa n. 7 minuuttia harmaalla hiilloksella. Kääntele vartaita grillauksen aikana, penslaa grilliöljyllä kypsennyksen loppua kohti. Voit myös grillata vartaat uunissa, 275 asteessa n. 10 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Kanavartaat