Pekoniin käärityt kanavartaat
Nämä vartaat valmistuvat helposti ja sopivat hyvin seisovaan pöytään tai piknikkoriin!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 4 kanafileetä
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 12 pekoniviipaletta
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Tarvitset myös
- 12 puuvarrasta
Valmistusohje
1. Laita vartaat likoamaan veteen 30 minuutiksi.
2. Paloittele kanafileet kolmeksi pitkäksi suikaleeksi pituussuuntaan. Penslaa tomaattipyreellä ja kääri jokainen pala pekoniviipaleeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Laita kanat vartaisiin ja grillaa n. 7 minuuttia harmaalla hiilloksella. Kääntele vartaita grillauksen aikana, penslaa grilliöljyllä kypsennyksen loppua kohti. Voit myös grillata vartaat uunissa, 275 asteessa n. 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku