Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porsaanfileevartaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Grillivartaat ovat erittäin helppoja valmistaa. Tämä on resepti sinulle, joka olet aloittelija keittiössä, mutta haluat silti valmistaa juhlavaa ja hyvää ruokaa.

Neljälle

  • 500 g kokonaista, puhdistettua porsaanfileetä
  • ½ punainen paprika
  • ½ vihreä paprika
  • ½ keltainen paprika
  • 1 punasipuli
  • 2 chorizoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 rkl neutraalia öljyä

Tarvitset myös

  • puutikkuja

Valmistusohje

1. Laita puutikut veteen likoamaan. Kuori ja halkaise punasipuli, ryöppää sipuli muutama minuutti kevyesti suolatussa vedessä.

2. Paloittele sipuli ja paprika. Leikkaa filee ja makkarat sopivankokoisiksi paloiksi.

3. Pujota vihanneksia, makkaraa ja porsaanfileetä vartaiksi ja penslaa ne öljyllä. Mausta suolalla ja pippurilla ja grillaa tai paista 2-3 minuuttia joka puolelta.

Tuoreimmat aiheesta

Lihavartaat