Porsaanfileevartaat
Grillivartaat ovat erittäin helppoja valmistaa. Tämä on resepti sinulle, joka olet aloittelija keittiössä, mutta haluat silti valmistaa juhlavaa ja hyvää ruokaa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 500 g kokonaista, puhdistettua porsaanfileetä
- ½ punainen paprika
- ½ vihreä paprika
- ½ keltainen paprika
- 1 punasipuli
- 2 chorizoa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 rkl neutraalia öljyä
Tarvitset myös
- puutikkuja
Valmistusohje
1. Laita puutikut veteen likoamaan. Kuori ja halkaise punasipuli, ryöppää sipuli muutama minuutti kevyesti suolatussa vedessä.
2. Paloittele sipuli ja paprika. Leikkaa filee ja makkarat sopivankokoisiksi paloiksi.
3. Pujota vihanneksia, makkaraa ja porsaanfileetä vartaiksi ja penslaa ne öljyllä. Mausta suolalla ja pippurilla ja grillaa tai paista 2-3 minuuttia joka puolelta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku