Kyljykset Julienne
Tässä vihannekset on paloiteltu ns. julienne-tapaan, eli ohuiksi suikaleiksi. Tämä on helppoa ruokaa joka valmistuu itsekseen padassa uunissa. Jos haluat ruoasta juhlavampaa, lisää kermatilkka tai muutama tippa valkoviiniä pataan. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja vihersalaatin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 4 porsaankyljystä
- 1 tl kirveliä
- 3-4 porkkanaa, hienoina suikaleina
- 1 purjo, hienoina suikaleina
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 dl vettä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.
2. Ruskista kyljykset molemmin puolin ja laita pataan.
3. Ripottele päälle kirveliä, peitä vihanneksilla ja murusta mukaan liemikuutio.
4. Lisää vesi ja hauduta kannen alla n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"