Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kyljykset Julienne

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä vihannekset on paloiteltu ns. julienne-tapaan, eli ohuiksi suikaleiksi. Tämä on helppoa ruokaa joka valmistuu itsekseen padassa uunissa. Jos haluat ruoasta juhlavampaa, lisää kermatilkka tai muutama tippa valkoviiniä pataan. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja vihersalaatin kera.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 1 tl kirveliä
  • 3-4 porkkanaa, hienoina suikaleina
  • 1 purjo, hienoina suikaleina
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 dl vettä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.

2. Ruskista kyljykset molemmin puolin ja laita pataan.

3. Ripottele päälle kirveliä, peitä vihanneksilla ja murusta mukaan liemikuutio.

4. Lisää vesi ja hauduta kannen alla n. 20 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset