Villit hirvipihvit

Metsästäjänruokaa!

Ainekset

  • Neljälle

Ainekset

  • 700-800 g hirven sisäpaistia tai pihviä
  • suolaa ja mustapippuria
  • jauhettua korianteria
  • 6-8 murskattua katajanmarjaa

Lisukkeeksi

  • 1 l metsäsieniä, esim. suppilovahveroita
  • 2 keltasipulia, viipaleina
  • suolaa ja pippuria
  • hyppysellinen sokeria
  • puolukoita

Valmistusohje

1. Leikkaa lihasta lehtipihvejä, helpoiten tämä käy jos liha on puoliksi jäistä. Mausta suolalla, pippurilla, korianterilla ja katajanmarjoilla.

2. Paista sipulit voissa pannulla. Ripottele päälle hieman sokeria. Paista sitten sienet kypsiksi toisessa pannussa, sekoita sienet ja sipuli.

3. Paista pihvejä n. 3 minuuttia molemmin puolin, tarjoile lisukkeiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!