Villit hirvipihvit
Metsästäjänruokaa!
Ainekset
- Neljälle
Ainekset
- 700-800 g hirven sisäpaistia tai pihviä
- suolaa ja mustapippuria
- jauhettua korianteria
- 6-8 murskattua katajanmarjaa
Lisukkeeksi
- 1 l metsäsieniä, esim. suppilovahveroita
- 2 keltasipulia, viipaleina
- suolaa ja pippuria
- hyppysellinen sokeria
- puolukoita
Valmistusohje
1. Leikkaa lihasta lehtipihvejä, helpoiten tämä käy jos liha on puoliksi jäistä. Mausta suolalla, pippurilla, korianterilla ja katajanmarjoilla.
2. Paista sipulit voissa pannulla. Ripottele päälle hieman sokeria. Paista sitten sienet kypsiksi toisessa pannussa, sekoita sienet ja sipuli.
3. Paista pihvejä n. 3 minuuttia molemmin puolin, tarjoile lisukkeiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Munakasrulla á la Hellapoliisi