Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Villit hirvipihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Metsästäjänruokaa!

Ainekset

  • Neljälle

Ainekset

  • 700-800 g hirven sisäpaistia tai pihviä
  • suolaa ja mustapippuria
  • jauhettua korianteria
  • 6-8 murskattua katajanmarjaa

Lisukkeeksi

  • 1 l metsäsieniä, esim. suppilovahveroita
  • 2 keltasipulia, viipaleina
  • suolaa ja pippuria
  • hyppysellinen sokeria
  • puolukoita

Valmistusohje

1. Leikkaa lihasta lehtipihvejä, helpoiten tämä käy jos liha on puoliksi jäistä. Mausta suolalla, pippurilla, korianterilla ja katajanmarjoilla.

2. Paista sipulit voissa pannulla. Ripottele päälle hieman sokeria. Paista sitten sienet kypsiksi toisessa pannussa, sekoita sienet ja sipuli.

3. Paista pihvejä n. 3 minuuttia molemmin puolin, tarjoile lisukkeiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Riistapihvit