Laita couscous kylmään veteen. Lisää veteen suolaa, oliiviöljyä, pippuria, puolikkaan sitruunan mehu ja raastettu kuori. Jätä couscous turpoamaan.
Pilko kesäkurpitsa pieniksi paloiksi ja viipaloi punasipuli. Laita ne kypsymään öljyttyyn pannuun grillille. Lorauta myöhemmin sekaan tilkka valkoviiniä.
Valmistele punasipuli-tomaattisalsa. Leikkaa pieniksi paloiksi punasipuli ja tomaatti, murskaa valkosipulinkynsi. Laita kaikki ainekset pieneen kannelliseen kattilaan grillille ja jätä salsa kypsymään. Sekoita välillä.
Laita ulkofileen kypsentämistä varten pannulle kuumenemaan öljyä, lisää rosmariinin oksa ja valkosipulinkynsi. Murskaa morttelissa laakerinlehdet, valkosipuli, timjami, pippuri ja lisää öljyä sekä ripaus suolaa. Viipaloi naudanfilee ja hiero mausteseos lihan pintaan. Jätä liha marinoitumaan.
Sekoita turvonnut couscous kesäkurpitsapannuun ja lisää viipaloituja oliiveja.
Tee kastike kermaviilistä. Sekoita kermaviilin joukkoon dijon-sinappia, puolikkaan sitruunan mehu ja raastettu kuori, pilkotut sokeriherneet, reippaasti yrttejä sekä maun mukaan suolaa ja pippuria. Ja tarpeen mukaan hiukan sokeria.
Kypsennä naudanfileeviipaleet pannulla, jossa oli öljyssä paahtumassa rosmariinin oksa ja valkosipulia.