Tee marinadi lohifileelle valkoviinietikasta, öljystä, suolasta ja mustapippurista maustumaan. Levitä se hetken kuluttua lohifileen päälle. Jätä lohifilee marinoitumaan.
Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Grillaa paprikaa ja kesäkurpitsaa kunnes ne ovat saaneet väriä. Pilko kasvikset ja sekoita kvinoa niiden joukkoon. Lisää paprika- ja valkosipulijauhetta.
Laita kurpitsansiemenet pannulle paahtumaan. Lisää öljy, hunajaa, suolaa ja pippuria. Kun siemenet ovat kauniisti paahtuneet, siirrä ne jäähtymään.
Tee vuohenmaitokastike. Laita kulhoon vuohenmaitoa, dijon-sinappia, hienonnettuna ruohosipulia, tilliä ja kevätsipulia. Lisää sokeri sekä maun mukaan suolaa ja pippuria. Sekoita kastike valmiiksi.
Paista Halla-juusto -siivut grillillä kunnes ne ruskistuvat
Tee omeletti valmiiksi. Vatkaa munat ja vuohenmaito, lisää suola, pippuri, hienonnettu persilja ja kevätsipuli. Paista ohueksi omeletiksi ja leikkaa se viipaleiksi.
Grillaa marinoituneet lohifileet.
Sekoita mansikat, mustikat, basilika, hunaja ja vuohenmaito tehosekoittimessa. Jälkiruoka on valmis.