Kuori kyssäkaali ja leikkaa kaali 4 osaan. Mausta kyssäkaali oliiviöljyllä ja suolalla. Laita kaalilohkot grilliin. Laita porkkanat kokonaisina grilliin.
Raasta Viinitarhurin juusto. Laita juustoraaste kulhoon. Lisää sekaan hasselpähkinärouhe, limen kuoriraaste, pilkottu tilli ja mustapippuri. Sekoita.
Laita kasari grilliin. Kaada kasariin suolakurkkuliemi. Lisää joukkoon valkoviinietikka ja pilkottu tilli. Anna kiehua. Leikkaa kirnuvoi pieniksi paloiksi. Lisää voipalat pienissä erissä kasariin koko ajan vatkaten. Vatkaa vielä, kunnes kastike suurustuu. Lisää lopuksi ½ limen mehu ja silpuksi hakattu suolakurkku. Vatkaa.
Ota kyssäkaalit grillistä ja pilko ne pieniksi paloiksi. Kaada kulhoon sokeri ja valkoviinietikka. Lisää joukkoon limen mehu ja suola. Sekoita hyvin. Laita kyssäkaalipalat kulhoon ja pilkotut kevätsipulin varret. Sekoita. Anna maustua.
Leikkaa 2 kirjolohifileetä annospaloiksi. Ripottele kalan päälle suolaa. Öljyä paistokasari. laita kirjolohifileet paistokasariin. Lisää kirjolohifileiden päälle aiemmin tehty kuorrute. Laita paistokasari grilliin.
Leikkaa pavuista päät pois ja pilko. Öljyä paiskokasari. Lisää pavut kasariin ja ripottele päälle kevyt suola. Laita kasari grilliin.
Ota porkkanat pois grillistä. Leikkaa ne pitkittäin 2 osaan. Lisää leikkuupinnalle oliiviöljyä ja suolaa. Laita porkkanat vielä hetkeksi grilliin.