Kaada vettä kasariin ja mausta se suolalla. Laita kasari grilliin. Kun vesi kiehuu, lisää veteen couscous ja anna kiehua noin 10 min. Ota pannu pois grillistä. Kaada keitetty couscous lävikön läpi ja laita couscous kulhoon. Lisää oliiviöljy, suola, hunaja, pilkottu rosmariini, ruohosipuli ja minttu. Pilko mustat oliivit. Halkaise tomaatti neljään osaan. Poista hedelmäliha. Pilko tomaattiveneet pieniksi kuutioiksi. Lisää molemmat ainekset kulhoon. Raasta sitruunan kuori ja lisää raaste kulhoon. Purista vielä sitruunamehu joukkoon. Sekoita. Mausta vielä valkoviinillä ja sekoita.
Lisää tehosekoittimeen laakerinlehdet, suola, Dijon sinappi, oliiviöljy, valkoviinietikka ja basilikan lehdet. Aja raaka-aineet tehosekoittimessa sileäksi.
Leikkaa filee ohuiksi suikaleiksi ja sivele aiemmin tehty marinadi fileiden päälle. Taita fileet “S” muotoon ja pujota ne grillivartaaseen. Laita vartaat grilliin. Liekitä vartaita rommilla. Lisää suolaa, oliiviöljyä ja soijaa kypsän lihan pintaan.
Pilko kesäkurpitsa viipaleiksi ja pensselöi oliiviöljy pintaan, ripottele päälle kevyt suola. Laita kurpitsapalat grillipannulle. Ota kypsät kurpitsaviipaleet grillipannulta. Mausta kesäkurpitsaviipaleet suolalla, oliiviöljyllä, sitruunamehulla ja pilkotulla lehtipersiljalla.
Laita kulhoon jogurtti, pilkotut sokeriherneet, hienoksi hakattu valkosipuli, suola, öljy ja mustapippuri. Lisää joukkoon vielä sitruunamehu. Sekoita.