Lohko perunat ja keitä ne melkein kypsiksi (6–8 minuuttia). Irrota kukkakaalista nuput ja keitä ne melkein kypsiksi (al dente) ja valuta.
Lämmitä laakeassa kattilassa auringonkukkaöljy. Lisää öljyyn kurkuma, juustokumina ja sinapinsiemenet. Hämmentele hyvin. Kun siemenet alkavat ”paukkua”, on lämpö pannussa sopiva.
Lisää jogurtti, kukkakaali ja perunat. Pyörittele kasvikset seoksessa ja keitä hiljaa hauduttaen kypsiksi silloin tällöin hämmennellen, n. 5–10 min. Tarkista mausteet ja suola.
Lisää lopuksi sitruunamehu ja koristeeksi tuore silputtu korianteri.
Vinkki: kaikki kaalit kannattaa keittää ilman kantta – höyryn mukana kaaleista haihtuu entsyymejä ja ainesosia, jotka aiheuttavat joillekin vatsanpuruja.