Julkaistu
Pekoni-paprikamunakas sopii niin välipalaksi kuin aamu- tai iltapalaksikin.
Ainekset
- 3 munaa
- 2 rkl kermaa
- 80 g pekonia
- 1/2 vihreä paprika
- 1/2 punasipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- suolaa
- valkopippuria
Valmistusohje
- Siivuta paprika, suikaloi punasipuli. Hakkaa valkosipuli pieneksi. Siivuta pekoni.
- Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään. Riko munien rakenne, mutta älä vatkaa.
- Paista ensin pekoni rapeaksi ja lisää sitten kasvikset. Freesaa hetki.
- Kaada kamat pois pannulta lautaselle odottamaan.
- Kuumenna pannu kuumaksi ja heitä nokere voita. Anna voin ruskistua ja kaada munat perään.
- Operoi lastalla kuohkea rakenne ja kippaa päälle täytteet.
- Kypsennä miedolla lämmöllä vielä hetki ja käännä taskuksi. Tarjoile ja nauti
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa