Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Harri Syrjäsen pekoni-paprikamunakas

0:55img
Pekoni-paprikamunakkaan valmistat helposti. Harri Syrjänen näyttää videolla ohjeen vaihe vaiheelta.
Julkaistu 18.03.2023 11:30

MTV LIFESTYLE

Pekoni-paprikamunakas sopii niin välipalaksi kuin aamu- tai iltapalaksikin.

Ainekset

  • 3 munaa
  • 2 rkl kermaa
  • 80 g pekonia
  • 1/2 vihreä paprika
  • 1/2 punasipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje

  1. Siivuta paprika, suikaloi punasipuli. Hakkaa valkosipuli pieneksi. Siivuta pekoni.
  2. Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään. Riko munien rakenne, mutta älä vatkaa.
  3. Paista ensin pekoni rapeaksi ja lisää sitten kasvikset. Freesaa hetki.
  4. Kaada kamat pois pannulta lautaselle odottamaan.
  5. Kuumenna pannu kuumaksi ja heitä nokere voita. Anna voin ruskistua ja kaada munat perään.
  6. Operoi lastalla kuohkea rakenne ja kippaa päälle täytteet.
  7. Kypsennä miedolla lämmöllä vielä hetki ja käännä taskuksi. Tarjoile ja nauti

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Tuoreimmat aiheesta

Munakas