Mikromunakas
Munakas valmistuu helposti myös mikrossa! Mikromunakkaan voit valmistaa niin kotona kuin toimistollakin. Samalla säästät myös sähköä perinteiseen pannulla paistamiseen verrattuna. Voit sekoittaa munakasmassaan myös juustoa, nakkipaloja tai makkaraa, tai mitä nyt mieleen juolahtaa.
- Aktiivinen valmistusaika: 1min
- Kokonaisvalmistusaika: 4min
- Annosmäärä: 1 annos
Ainekset
- 2 kananmunaa
- ripaus suolaa
- 1-2 rkl hienonnettua tilliä
- 1 rkl vettä tai kermaa
Valmistusohje
- Sekoita ainekset mikroaaltouunin kestävässä reunallisessa pienessä kulhossa haarukalla.
- Kypsennä täysteholla mikrossa minuutti kerrallaan 1–3 minuuttia.
- Nauti!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät