Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hedelmäquesadillat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Quesadilloja voi tarjoilla muutoinkin kuin valmistacokastikkeen kera. Kokeile vaikka tätä hauskaa hedelmävariaatiota. Quesadilla lämpiää kätevästi uunissa tai mikrossa.

4 annosta

  • 8 vehnätortillaa
  • 400 g suosikkijuustoasi
  • 2 päärynää ja/tai papaija
  • 1 vihreä paprika
  • 1-2 dl mietoa tacokastiketta

Valmistusohje

1. Kuori päärynä ja/tai papaija ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Myös muut koostumukseltaan samankaltaiset hedelmät sopivat hyvin. Poista paprikasta siemenet ja paloittele ohuiksi tangoiksi.

2. Sekoita keskenään juusto, hedelmät, paprika ja tacokastike. Pane tortillalevyjen toiselle puoliskolle täytettä, taita ja paina yhteen.

3. Lämmitä leipää keskilämmöllä kuivalla paistinpannulla, kunnes juusto on sulanut. Kääntele varoen, jottei leipä pala. Tarjoa kolmeen osaan paloiteltuna.

Tuoreimmat aiheesta

Quesadillat