Hedelmäquesadillat
Quesadilloja voi tarjoilla muutoinkin kuin valmistacokastikkeen kera. Kokeile vaikka tätä hauskaa hedelmävariaatiota. Quesadilla lämpiää kätevästi uunissa tai mikrossa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
4 annosta
- 8 vehnätortillaa
- 400 g suosikkijuustoasi
- 2 päärynää ja/tai papaija
- 1 vihreä paprika
- 1-2 dl mietoa tacokastiketta
Valmistusohje
1. Kuori päärynä ja/tai papaija ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Myös muut koostumukseltaan samankaltaiset hedelmät sopivat hyvin. Poista paprikasta siemenet ja paloittele ohuiksi tangoiksi.
2. Sekoita keskenään juusto, hedelmät, paprika ja tacokastike. Pane tortillalevyjen toiselle puoliskolle täytettä, taita ja paina yhteen.
3. Lämmitä leipää keskilämmöllä kuivalla paistinpannulla, kunnes juusto on sulanut. Kääntele varoen, jottei leipä pala. Tarjoa kolmeen osaan paloiteltuna.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku