Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hedelmätortillat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmista maukkaan lihan jälkiruuaksi herkullisia hedelmätortilloja.

Ainekset

  • isoja tortillalättyjä
  • ½ tuoretta ananasta
  • 1 banaani
  • 1 päärynä
  • 1 nektariini
  • 1 omena
  • pieni terttu viinirypäleitä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 25 g voita
  • 4 rkl siirappia
  • 3-4 rkl mantelirouhetta

Valmistusohje

Paista kuoritut ja pilkotut hedelmät voissa Muurikalla. Mausta valkoviinillä ja siirapilla, lisää mantelirouhe joukkoon ja anna kypsyä muutama minuutti. Lämmitä tortillat pannun reunalla ja täytä kuumalla hedelmäsalaatilla. Tarjoa lisäksi chili-suklaakastiketta.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvisruoka