Hedelmätortillat
Julkaistu
Valmista maukkaan lihan jälkiruuaksi herkullisia hedelmätortilloja.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- isoja tortillalättyjä
- ½ tuoretta ananasta
- 1 banaani
- 1 päärynä
- 1 nektariini
- 1 omena
- pieni terttu viinirypäleitä
- 1 dl valkoviiniä
- 25 g voita
- 4 rkl siirappia
- 3-4 rkl mantelirouhetta
Valmistusohje
Paista kuoritut ja pilkotut hedelmät voissa Muurikalla. Mausta valkoviinillä ja siirapilla, lisää mantelirouhe joukkoon ja anna kypsyä muutama minuutti. Lämmitä tortillat pannun reunalla ja täytä kuumalla hedelmäsalaatilla. Tarjoa lisäksi chili-suklaakastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku