Grillatut, suipot paprikat

Suippoja paprikoita löytyy erilaisia ja värisiä. Se on perinteistä, punaista paprikaa hieman makeampi ja soveltuu mainiosti ruoanlaittoon.

Neljälle

  • 4 suippoa paprikaa
  • 50 g sinihomejuustoa
  • 4 tuoretta herkkusientä

Paprikakastike

  • 1 porkkana
  • ½ dl ajvar relishiä
  • ½ dl kasvislientä

Valmistusohje

1. Leikkaa paprikoista kanta pois ja raaputa pois siemenet. Raasta sinihomejuusto ja kuutioi herkkusienet. Täytä paprikat juustolla ja sienillä.

2. Paprikakastike: Kuori ja paloittele porkkana, laita kattilaan ja lisää ajvar. Lisää liemi ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta kannen alla 10 minuuttia. Soseuta tasaiseksi.

3. Grillaa paprikoita 3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile kastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.