Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillatut, suipot paprikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Suippoja paprikoita löytyy erilaisia ja värisiä. Se on perinteistä, punaista paprikaa hieman makeampi ja soveltuu mainiosti ruoanlaittoon.

Neljälle

  • 4 suippoa paprikaa
  • 50 g sinihomejuustoa
  • 4 tuoretta herkkusientä

Paprikakastike

  • 1 porkkana
  • ½ dl ajvar relishiä
  • ½ dl kasvislientä

Valmistusohje

1. Leikkaa paprikoista kanta pois ja raaputa pois siemenet. Raasta sinihomejuusto ja kuutioi herkkusienet. Täytä paprikat juustolla ja sienillä.

2. Paprikakastike: Kuori ja paloittele porkkana, laita kattilaan ja lisää ajvar. Lisää liemi ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta kannen alla 10 minuuttia. Soseuta tasaiseksi.

3. Grillaa paprikoita 3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile kastikkeen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Grillatut kasvikset