Hedelmäsalaatti ja passiohedelmäkastike
Eksoottisista hedelmistä valmistettu Hellapoliisin salaatti on ihana jälkiruoka. Tarjoa seuraksi upean makuinen passiohedelmäkastike.
4 annosta
- 3 kiivi-hedelmää
- 1 iso appelsiini
- 200 g tummia rypäleitä
- 2 banaania
- ½-1 iso granaattiomena
- 5 kumkvattia
Passiohedelmäkastike
- 1 passiohedelmä
- 1 dl vettä
- ½ dl hyytelösokeria Multia
- 1 tähtianis
Valmistusohje
Kuori kiivi-hedelmät ja leikkaa paloiksi.
Kuori ja paloittele appelsiini.
Puolita rypäleet halutessasi.
Kuori ja paloittele banaanit.
Puolita granaattiomena ja koverra siemenet salaatin joukkoon.
Puolita kumkvatit.
Valmista passiohedelmäkastike.
Puolita hedelmä ja koverra siemenet kasariin.
Lisää vesi, hyytelösokeri Multi ja tähtianis.
Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen puoli minuuttia.
Anna kastikkeen jäähtyä ja tarjoa salaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku