Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Päärynäsalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 2 kypsää päärynää
  • 1 punasipuli
  • nippu rucolaa
  • auringonkukanversoja tai herneenversoja
  • 2 rkl pistaasipähkinöitä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • hieman pähkinäöljyä

Valmistusohje

Kuori päärynä, poista siemenkota ja kuutioi hedelmäliha. Leikkaa sipuli ohuiksi puolirenkaiksi. Sekoita ne ja lisää mukaan kevyesti murskatut pistaasipähkinät ja punaviinietikka. Sekoita hyvin. Lisää mukaan rucola ja versoja. Mausta salaatti lopuksi oliivi- ja pähkinäöljyllä.

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäsalaatti