Päärynäsalaatti sinihomejuustolla

Kuumat, kauniin väriset päärynät kruunataan sinihomejuustolla ja hasselpähkinällä.

Ainekset

  • 2–3 tuoretta päärynää
  • 50 g sinihomejuustoa
  • 1 dl paahdettuja hasselpähkinöitä
  • nokare voita
  • vihreää salaattia
  • Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta

Valmistusohje

Pese päärynät, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi. Sulata voi kuumalla paistinpannulla ja paista päärynälohkoihin kaunis väri.

Revi salaatti haarukkapaloiksi ja laita kulhoon tai vadille. Nostele päälle päärynät.

Ripottele päälle sinihomejuustomurut ja hasselpähkinät. Valuta salaatille Rajamäen valkoista Balsamicokastiketta ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!