Päärynäsalaatti sinihomejuustolla
Kuumat, kauniin väriset päärynät kruunataan sinihomejuustolla ja hasselpähkinällä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2–3 tuoretta päärynää
- 50 g sinihomejuustoa
- 1 dl paahdettuja hasselpähkinöitä
- nokare voita
- vihreää salaattia
- Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta
Valmistusohje
Pese päärynät, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi. Sulata voi kuumalla paistinpannulla ja paista päärynälohkoihin kaunis väri.
Revi salaatti haarukkapaloiksi ja laita kulhoon tai vadille. Nostele päälle päärynät.
Ripottele päälle sinihomejuustomurut ja hasselpähkinät. Valuta salaatille Rajamäen valkoista Balsamicokastiketta ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku