Joulun hedelmäsalaatti
Julkaistu
Käytä hyväksesi hedelmiä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle-viidelle
- 3 omenaa, hyvälaatuisia
- 3 appelsiinia
- 2 banaania
- 1 prk purkitettuja aprikoosipuolikkaita
- 1 iso terttu viinirypäleitä
- hasselpähkinöitä tai muita pähkinöitä
Liemi
- 2 dl appelsiinimehua
- 3 rkl appelsiinilikööriä tai juoksevaa hunajaa
- ½ tl jauhettua kardemummaa
Valmistusohje
1. Paloittele hedelmät pienemmiksi paloiksi. Yhden appelsiineista voit halutessasi käyttää koristeluun.
2. Sekoita kauniisti kulhossa. Sekoita liemi ja kaada hedelmille. Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi