Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Joulun hedelmäsalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Käytä hyväksesi hedelmiä.

Neljälle-viidelle

  • 3 omenaa, hyvälaatuisia
  • 3 appelsiinia
  • 2 banaania
  • 1 prk purkitettuja aprikoosipuolikkaita
  • 1 iso terttu viinirypäleitä
  • hasselpähkinöitä tai muita pähkinöitä

Liemi

  • 2 dl appelsiinimehua
  • 3 rkl appelsiinilikööriä tai juoksevaa hunajaa
  • ½ tl jauhettua kardemummaa

Valmistusohje

1. Paloittele hedelmät pienemmiksi paloiksi. Yhden appelsiineista voit halutessasi käyttää koristeluun.

2. Sekoita kauniisti kulhossa. Sekoita liemi ja kaada hedelmille. Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäsalaatti