Hedelmäriisi

Maukasta joulupöydässä.

Neljälle-viidelle

  • 500 g valmista riisipuuroa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 appelsiinia, viipaleina
  • noin 20 viinirypälettä, puolikkaina
  • 1 appelsiinin suikaloitu kuori

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma ja vaniljasokeri. Sekoita puuron kanssa. Mausta hunajalla. Kääntele mukaan osa hedelmistä ja kaada riisi kulhoon.

2. Koristele viinirypäleillä, appelsiinilla ja appelsiininkuorella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!