Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hellapoliisin karpalochutney

ÄLÄ KÄYTÄ! karpalo_chutney_2_D4S7377-Edit
Julkaistu 04.11.2016 09:32

MTV LIFESTYLE

Hellapoliisin reseptillä valmistuu maukas karpalochutney, joka sopii erinomaisesti seisovaan pöytään erilaisten liha- ja kanaleikkeleiden seuraksi. Tarjoa myös muiden liharuokien seurana.

Ainekset

  • 4 dl karpaloita
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis
  • 3/4 dl punaviinietikkaa
  • 1–2 tl hienonnettua inkivääriä
  • mustapippuria myllystä
  • 160 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

Laita kasariin karpalot, kanelitanko, tähtianis, punaviinietikka, hienonnettu inkivääri ja reilusti mustapippuria myllystä. Kiehauta.

Lisää hillo-marmeladisokeri ja anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia.

Jäähdytä hetki ja laita kannelliseen kuumennettuun lasipurkkiin.

Vinkki! Valmista kerralla reilu määrä ja anna joululahjaksi.

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi