Savuporotahna
Julkaistu
Juhlapöytään on mukava nostaa pieniä suolaisia paloja, jotka valmistuvat helposti ja nopeasti. Tämä tahna sopii mainiosti tarjottavaksi ruissipsien kanssa, cocktailpiirakoiden kanssa ja vaikka voileipäkakkujen täytteeksi.
Ainekset
- n. 25 g kylmäsavuporoa
- 200 g ruohosipulituorejuustoa
- ½ dl persiljaa
- chilihiutaleita
Valmistusohje
Hienonna kylmäsavuporo muruksi.
Sekoita joukkoon ruohosipulituorejuusto, persilja ja chilihiutaleet.
Tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa