Savuporotahna
Juhlapöytään on mukava nostaa pieniä suolaisia paloja, jotka valmistuvat helposti ja nopeasti. Tämä tahna sopii mainiosti tarjottavaksi ruissipsien kanssa, cocktailpiirakoiden kanssa ja vaikka voileipäkakkujen täytteeksi.
Ainekset
- n. 25 g kylmäsavuporoa
- 200 g ruohosipulituorejuustoa
- ½ dl persiljaa
- chilihiutaleita
Valmistusohje
Hienonna kylmäsavuporo muruksi.
Sekoita joukkoon ruohosipulituorejuusto, persilja ja chilihiutaleet.
Tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi