Helpot cocktailpalat

cocktailpalat-2-231129_Z721156-Edit-large
MTV

Loppuvuoden illanistujaisiin kannattaa valmistaa pieniä suupaloja. Voit muuttaa aineksia oman maun mukaan ja sivellä halutessasi leipäpalojen pinnalle vaikkapa hieman pestoa. Varaa esille siis cocktailtikut, muuta ainekset ja ryhdy pujottelemaan aineksia.

  • Aktiivinen valmistusaika: 10min
  • Kokonaisvalmistusaika: 10min
  • Annosmäärä: 12 cocktailpalaa

Ainekset

  • 12 cocktailtikkua
  • 2 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
  • (3 tl pestoa)
  • 1 iso mozzarellapallo tai 12 minimozzarellapalloa
  • 100 g Serrano-kinkkua
  • 12 viinirypälettä
  • 1–2 kiivihedelmää

Valmistusohje

  1. Ota esille cocktailtikut.

  2. Leikkaa maalaisleipäviipaleista suupalan kokoisia paloja.

  3. Voitele ne halutessasi pestolla.

  4. Leikkaa mozzarellapallo suupaloiksi tai valuta minimozzarellapallot.

  5. Ota esille Serrano kinkkuviipaleet ja huuhtele viinirypäleet.

  6. Paloittele kuoritut kiivihedelmät.

  7. Pujota ainekset cocktailtikkuihin ja nosta tarjolle.

 

Parhaat ruokaohjelmat