Roseesamppanja-mansikkahyytelö

Ainekset

  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vettä
  • 250 g pakastemansikoita
  • 4 dl roseekuohuviiniä
  • 4 liivatetta

Valmistusohje

Ota kuohuviini ajoissa huoneenlämpöön. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen kunnes kaikki sokeri on liuennut. Lisää mukaan mansikat ja anna niiden sulaa liemessä. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja lisää ne mansikkasokeriliemen joukkoon. Lämmitä kunnes ovat sulaneet tasaisesti joukkoon. Kun seos on kädenlämpöistä, lisää mukaan kuohuiviini ja sekoita. Jaa seos annoskulhoihin tai coctail-laseihin. Anna hyytyä kylmässä vähintään neljä tuntia.

Parhaat ruokaohjelmat