Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Roseesamppanja-mansikkahyytelö

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vettä
  • 250 g pakastemansikoita
  • 4 dl roseekuohuviiniä
  • 4 liivatetta

Valmistusohje

Ota kuohuviini ajoissa huoneenlämpöön. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen kunnes kaikki sokeri on liuennut. Lisää mukaan mansikat ja anna niiden sulaa liemessä. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja lisää ne mansikkasokeriliemen joukkoon. Lämmitä kunnes ovat sulaneet tasaisesti joukkoon. Kun seos on kädenlämpöistä, lisää mukaan kuohuiviini ja sekoita. Jaa seos annoskulhoihin tai coctail-laseihin. Anna hyytyä kylmässä vähintään neljä tuntia.

Tuoreimmat aiheesta

Makea hyytelö