Roseesamppanja-mansikkahyytelö
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 2 dl sokeria
- 2 dl vettä
- 250 g pakastemansikoita
- 4 dl roseekuohuviiniä
- 4 liivatetta
Valmistusohje
Ota kuohuviini ajoissa huoneenlämpöön. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen kunnes kaikki sokeri on liuennut. Lisää mukaan mansikat ja anna niiden sulaa liemessä. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja lisää ne mansikkasokeriliemen joukkoon. Lämmitä kunnes ovat sulaneet tasaisesti joukkoon. Kun seos on kädenlämpöistä, lisää mukaan kuohuiviini ja sekoita. Jaa seos annoskulhoihin tai coctail-laseihin. Anna hyytyä kylmässä vähintään neljä tuntia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku