Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hellapoliisin mozzarella-tomaattivartaat ja rucola-pestokastiketta

Julkaistu 30.04.2015 11:46

Kevään juhlissa kaivataan pientä suolaista, jota on helppo valmistaa, tarjota ja syödä. Nämä iloiset pikkuvartaat maistuvat pieneen nälkään.

5 varrasta

  • 150 g miniluumutomaatteja
  • 125 g minimozzarellapalloja valutettuna

Rucola-pestokastike

  • 50 g rucolaa
  • 30 g parmesaanijuustoa
  • 1 dl auringonkukansiemeniä tai cashewpähkinöitä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 – 11/2 dl oliiviöljyä
  • suolaa myllystä
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Huuhtele miniluumutomaatit ja valuta mozzarellapallot.

Pujota vuorotellen varrastikkuhin.

Valmista pestokastike.

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.

Valuta pestokastiketta vartaiden päälle.

Vinkki! Voit halutessasi paahtaa auringonkukansiemenet tai cashewpähkinät kuumalla pannulla ennen peston valmistusta.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvisvartaat