Mausteinen papu-kookospata
Julkaistu
Mausteilla saat arkisestakin ruoasta juhla-aterian. Nauti sellaisenaan tai tuoreen leivän kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 3 rkl öljyä
- 2 tl sinapinsiemeniä
- 1 tl garam masala –mausteseosta
- 1 tl currya
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- puolikas chilipalko hienonnettuna
- 1 prk kookosmaitoa
- 400 g tomaattimurskaa
- 1 säilyketölkki valutettuja kidneypapuja
- 1 prk valutettuna linssejä
- 3 dl keitettyjä, valutettuja voipapuja
- korianteria
Valmistusohje
Kuumenna öljy pannulla ja lisää mausteet, valkosipuli ja chilipaprika. Kääntele hetki.
Lisää kookosmaito ja tomaattimurska. Anna kiehua muutaman minuutin ajan.
Lisää kidneypavut, linssit ja voipavut. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
Tarkista maku.
Silppua valmiin ruoan joukkoon tuoretta korianteria.
Nauti!
Vinkki! Voit käyttää myös muita papuja ja linssejä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"