Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hellapoliisin pinaatti-juustosarvet

Julkaistu 17.04.2015 08:21

Brunssille tai välipalaksi sopivat juustosarvet voi tuunata myös pinaatilla. Hauskat vihreät sarvet ovat herkullisia voin ja juuston kanssa nautittuna.

16 kpl

  • 150 g voita tai margariinia
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl speltti täysjyväjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 150 g juustoraastetta
  • 100 g pakastepinaattia sulatettuna
  • 1 dl maitoa

Pinnalle

  • muna
  • unikonsiemeniä

Valmistusohje

Mittaa kulhoon voi tai margariini, keskenään sekoitetut kuivat aineet ja juustoraaste.

Nypi ainekset keskenään.

Lisää sulanut pinaatti ja maito.

Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse pyöreiksi levyiksi vehnäjauhoja apuna käyttäen.

Jaa molemmat taikinalevyt kahdeksaan yhtä suureen sektoriin taikinapyörällä.

Rullaa sektorit leveästä kapeampaan päin ja käännä sarven muotoon.

Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä.

Tuoreimmat aiheesta

Voisarvet