Hellapoliisin pinaattiletut

Hellapoliisin reseptillä pinaattiletut valmistuvat alusta saakka kotikeittiössä.

4 annosta

  • ½ l maitoa
  • 150 g pakastepinaattia
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä

Paistamiseen

  • voita tai margariinia

Lisäksi

  • 200 g puolukoita
  • sokeria maun mukaan

Valmistusohje

Mittaa maito kulhoon.

Lisää joukkoon sulatettu pinaatti.

Sekoita lisäksi vehnäjauhot, suola ja rypsi- tai auringonkukkaöljy.

Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.

Paista pinaattiletut kuumalla lettupannulla voissa tai margariinissa.

Sekoita kohmeisten puolukoiden joukkoon hieman sokeria ja survo haarukalla.

Tarjoa pinaattilettujen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat