Pinaattiletut ja nokkosletut  – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!

Pinaattiletut
MTV

Kokeile perinteisiä pinaattilettuja tai terveellisiä nokkoslettuja! Muista kerätä nokkoset puhtaalta paikalta. Huuhdo ja kiehauta lehdet ennen käyttöä.

Ainekset

  • 2 munaa
  • 5 dl maitoa
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl öljyä
  • ½-1 tl suolaa
  • 150 g pakastepinaattia TAI 2 dl tuorettapinaattia TAI 2 dl kiehautettuja, hienonnettuja nokkosia

Valmistusohje

Pinaattiletut ja nokkosletut valmistuvat näin:

  1. Vatkaa munien rakenne rikki.
  2. Lisää joukkoon puolet maidosta ja sitten jauhot.
  3. Lisää sitten loput maidosta, pinaatit tai hienonnetut nokkoset, suola ja öljy.
  4. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
  5. Paista taikinasta paistinpannulla lettuja.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.