Avaa croissant-taikina paketista. Avaa rulla ihan auki pitkäksi levyksi ja rullaa pitkältä sivulta rullaksi.
Leikkaa rullasta viipaleita terävällä veitsellä. Käännä viipaleet lappeelleen pellille leivinpaperin päälle ja muotoile käsin pyöreiksi jos ne ovat soikiota leikkaamisen jäljiltä ja litistä hieman.
Voitele kananmunalla. Paista 200 asteessa noin 7–10 minuuttia. Jäähdytä.
Laita jäähtyneiden levyjen päälle sinihomejuustoa, aprikoosihilloa, sekä viipaloituja konvehteja tai tryffeleitä. Konvehtien on hyvä olla pehmeitä, jotta pystyt leikkaamaan niitä.
Tarjoile glögin kanssa!
Makuja
Helpot joulun cocktailpalat
Helpot cocktailpalat sopivat jouluun.Anu Heinaro
Julkaistu 14.12.2024 09:45
Lauantaina 14.12.24 Huomenta Suomessa valmistettiin joulun helppoja cocktailpaloja. Resepti: Anu Heinaro
Ainekset
- 1 prk valmista croissant-taikinaa (240g)
- sinihomejuustoa
- aprikoosihilloa
- konvehteja tai tryffeleitä (leikattavia eli jonkin verran pehmeitä)