Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sillikaviaari

silli
Kuvituskuva.Shutterstock
Julkaistu 10.12.2024 10:07

MTV LIFESTYLE

Nappaa sillikaviaarin helppo ohje. Resepti: Miki Kuusela / Maxin kala

Ainekset

  • 200 g matjesillifilettä
  • 2 kananmunaa
  • 1 keltasipuli
  • 1,5 dl ranskankermaa
  • mustapippuria
  • tuoretta tilliä

Valmistusohje

  1. Aloita kuutioimalla sillifile ja keltasipuli. Keitä kananmunat 8 minuuttia, jäähdytä ja kuori.  

  2. Murskaa keitetyt kananmunat haarukalla hienoksi. 

  3. Sekoita tämän jälkeen silli, kananmuna, sipuli sekä ranskankerma keskenään. 

  4. Mausta mustapippurilla ja hienonnetulla tilillä. Nauti saaristolaisleivän päällä tai keitettyjen perunoiden kanssa. 

Tuoreimmat aiheesta

Jouluruoka