1. Kuori sipulit ja viipaloi reilunpaksuisiksi renkaiksi. Laita pannulle 1 rkl voita ja anna sen juuri ja juuri ruskistua vaaleanruskeaksi. Paista sipulia keskilämmöllä n. 5 minuuttia kunnes renkaat ovat kuultavia, vaaleanruskeita, juuri ja juuri läpikypsiä ja vielä hieman kimmoisia. Lisää 1 tl suolaa, laita sipulit kulhoon.
2. Nuiji pihvit kevyesti nyrkillä, mausta suolalla ja valkopippurilla. Ruskista 2 rkl voita kuumassa paistinpannussa. Paista pihvejä n. 1 minuutti kummaltakin puolelta, jos haluat ne mediumiksi tai n. 1 ½ minuuttia, jos haluat ne läpikypsiksi. Asettele pihvit tarjoiluvadille tai neljälle lautaselle. Kaada palanut voi pois.
3. Laita pannuun vielä 1 rkl voita ja anna sen ruskistua kullanruskeaksi keskilämmöllä. Lisää sipulit ja anna niiden lämmetä täysin. Kaada päälle ½ dl vettä ja anna seoksen porista hetki. Kaada sipuliseos pihveille.