1. Kuori sipulit ja viipaloi aika paksuiksi renkaiksi. Ruskista 1 rkl voita vaaleanruskeaksi paistinpannussa. Paista sipuleita keskilämmöllä n. 5 minuuttia kunnes renkaat ovat kiiltäviä, vaaleanruskeita, juuri ja juuri kypsiä ja vielä hieman kimmoisia. Kääntele mukaan 1 tl suolaa ja laita sipulit kulhoon odottamaan.
2. Painele pihvit kevyesti nyrkein tai jollakin apuvälineellä, mutta ei millään terävällä. Suolaa ja pippuroi suoraan myllystä. Ruskista 2 rkl voita oikein ruskeaksi kuumalla pannulla. Paista pihvejä n. 1 minuutti molemmin puolin jos haluat ne mediumina, n. 1 ½ minuuttia jos haluat pihveistä läpikypsiä. Laita pihvit tarjoiluvadille tai neljälle lautaselle. Heitä pois palanut voi.
3. Ruskista vielä 1 rkl voita keskilämmöllä kullanruskeaksi. Lisää sipulit ja anna niiden lämmetä kokonaan. Lisää liemi ja anna kiehua pieni hetki. Kaada sipuliliemi pihvien päälle. Tarjoile paistettujen perunoiden kanssa.