Marinoitu jättirapu-sardiinisalaatti

Kalaisa salaatti on kesän kunkku. Raikkaat maut rouskuvat ihanasti suussa ja annos on kaiken lisäksi kevyt.

Ainekset

  • 200 g jättiravunpyrstöjä
  • nippu basilikaa
  • 4 rkl sitruunaöljyä
  • 2 prk sardiineja
  • 1 punainen salanova-salaatti
  • 1 mache- salaatti
  • 2 tomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • tuoretta leipää

Valmistusohje

Silppua basilika ja sekoita se sitruunaöljyn kanssa jättiravunpyrstöjen kanssa. Revi salaateista suureen kulhoon salaattipohja ja lohko tomaatit ja viipaloi punasipuli sekaan. Nostele sekaisin ja nosta keko salaattia lautaselle.

Asettele ravunpyrstöjä ja sardiineja salaatin päälle. Tarjoa salaatin kanssa tuoretta leipää.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!