Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marinoitu jättirapu-sardiinisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kalaisa salaatti on kesän kunkku. Raikkaat maut rouskuvat ihanasti suussa ja annos on kaiken lisäksi kevyt.

Ainekset

  • 200 g jättiravunpyrstöjä
  • nippu basilikaa
  • 4 rkl sitruunaöljyä
  • 2 prk sardiineja
  • 1 punainen salanova-salaatti
  • 1 mache- salaatti
  • 2 tomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • tuoretta leipää

Valmistusohje

Silppua basilika ja sekoita se sitruunaöljyn kanssa jättiravunpyrstöjen kanssa. Revi salaateista suureen kulhoon salaattipohja ja lohko tomaatit ja viipaloi punasipuli sekaan. Nostele sekaisin ja nosta keko salaattia lautaselle.

Asettele ravunpyrstöjä ja sardiineja salaatin päälle. Tarjoa salaatin kanssa tuoretta leipää.

Tuoreimmat aiheesta

Äyriäissalaatti