1. Pese hummerit hyvin. Pistä niitä päähän, niin että ne kuolevat. Halkaise ne ja murskaa sakset. Poista maha ja suolet, mutta säästä vihreä osa, joka oikeastaan on hummerin maksa ja löytyy panssarista. Paloittele hummerinpyrstöt kuorineen isoiksi paloiksi. Sulata voi kattilassa. Ota kattila liedeltä ja sekoita mukaan jauhot. Sekoita vihreä maksa suuruksen kanssa.
2. Kuutioi porkkana ja selleri. Hienonna sipuli. Kuumenna öljyä kattilassa. Lisää hummerinpalat ja sakset. Anna niiden hikoilla kunnes ne saavat punaisen värinsä. Lisää konjakki ja liekitä. Lisää tomaattipyree, vihanneskuutiot, valkosipuli ja tomaattimurska. Mausta suolalla, pippurilla ja cayennepippurilla. Lisää kalaliemi ja valkoviini. Laita kansi päälle ja keitä n. 15 minuuttia.
3. Nosta hummerit kattilasta, irrota kaikki lihat ja paloittele. Laita lihat kulhoon ja pidä lämpimänä. Murskaa kuorenosat ja laita takaisin liemeen. Keitä korkeintaan 20 minuuttia. Siivilöi ja keitä hieman kokoon. Lisää suurusta samalla sekoittaen, kunnes saat toivotun paksuisen kastikkeen. Keitä vielä muutama minuutti. Mausta varoen suolalla sekä mustapippurilla, cayennepippurilla ja sitruunamehulla. Kaada kastike hummerinlihojen päälle. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua.