Ravunpyrstösalaatti

Tämä on sekä nopeasti että helposti valmistettava ruokalaji, joka valmistetaan lähinnä purkkiaineksista. Tarjoile maukkaan leivän kera.

Neljälle

  • 2 prk ravunpyrstöjä liemessä
  • 1 pieni prk simpukoita vedessä
  • 1 prk hillosipuleita
  • 8 keitettyä, kylmää perunaa
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Valuta ravunpyrstöt, simpukat ja hillosipulit lävikössä.

2. Kuutioi perunat. Hienonna persilja. Sekoita ravunpyrstöt, simpukat, hillosipulit, peruna ja persilja.

3. Sekoita öljy, viinietikka, suola ja pippuri, kääntele kastike salaattiin juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!