Ravunpyrstösalaatti
Tämä on sekä nopeasti että helposti valmistettava ruokalaji, joka valmistetaan lähinnä purkkiaineksista. Tarjoile maukkaan leivän kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 2 prk ravunpyrstöjä liemessä
- 1 pieni prk simpukoita vedessä
- 1 prk hillosipuleita
- 8 keitettyä, kylmää perunaa
- 1 nippu lehtipersiljaa
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl valkoviinietikkaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Valuta ravunpyrstöt, simpukat ja hillosipulit lävikössä.
2. Kuutioi perunat. Hienonna persilja. Sekoita ravunpyrstöt, simpukat, hillosipulit, peruna ja persilja.
3. Sekoita öljy, viinietikka, suola ja pippuri, kääntele kastike salaattiin juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"