Ravunpyrstösalaatti
Tämä on sekä nopeasti että helposti valmistettava ruokalaji, joka valmistetaan lähinnä purkkiaineksista. Tarjoile maukkaan leivän kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 2 prk ravunpyrstöjä liemessä
- 1 pieni prk simpukoita vedessä
- 1 prk hillosipuleita
- 8 keitettyä, kylmää perunaa
- 1 nippu lehtipersiljaa
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl valkoviinietikkaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Valuta ravunpyrstöt, simpukat ja hillosipulit lävikössä.
2. Kuutioi perunat. Hienonna persilja. Sekoita ravunpyrstöt, simpukat, hillosipulit, peruna ja persilja.
3. Sekoita öljy, viinietikka, suola ja pippuri, kääntele kastike salaattiin juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi