Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ravunpyrstösalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on sekä nopeasti että helposti valmistettava ruokalaji, joka valmistetaan lähinnä purkkiaineksista. Tarjoile maukkaan leivän kera.

Neljälle

  • 2 prk ravunpyrstöjä liemessä
  • 1 pieni prk simpukoita vedessä
  • 1 prk hillosipuleita
  • 8 keitettyä, kylmää perunaa
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Valuta ravunpyrstöt, simpukat ja hillosipulit lävikössä.

2. Kuutioi perunat. Hienonna persilja. Sekoita ravunpyrstöt, simpukat, hillosipulit, peruna ja persilja.

3. Sekoita öljy, viinietikka, suola ja pippuri, kääntele kastike salaattiin juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Äyriäissalaatti