Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Länsirannikon salaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Länsirannikon salaatti on kevyt herkku, joka maustetaan sitruunamehulla.

Ainekset

  • 200 g katkarapuja
  • 200 g sinisimpukan lihaa
  • 6 vihreää parsaa
  • 6 tuoretta herkkusientä
  • 200 g kurkkua
  • 100 g punaista paprikaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl herneitä
  • 1 sitruunan mehu
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • salaattia

Valmistusohje

Sulata äyriäiset ja herneet jääkapissa. Keitä parsat. Viipaloi sienet, suikaloi kurkku ja paprika, pilko parsat ja murskaa valkosipuli. Yhdistä ainekset ja purista niiden päälle sitruunamehua.

Anna vetäytyä ja maustua puolisen tuntia ja lisää sitten hiukan oliiviöljyä. Revi rapeaa salaattia lautaselle ja lusikoi länsirannikon salaattia sen päälle.

Katso video!

Tuoreimmat aiheesta

Äyriäissalaatti