Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hunajamaustettuja porsaanluita

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Porsaanluut ovat köyhäinruokaa, josta on tullut herkkua! Niitä on maukasta popsia ja ne sopivat loistavasti seisovaan pöytään tai yhdessä uuniperunoiden ja omenasoseen sekä mango chutneyn kera.

Neljälle

  • 1,5 kg porsaanluita

Penslaukseen

  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • hieman puristettua sitruunamehua
  • 2 tl suolaa
  • 1 maustemitta rouhittua mustapippuria
  • ½ rkl currya
  • 1 tl soijaa

Lisukkeeksi

  • sipulia ja tomaattisalaattia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Sulata penslauksen ainekset yhteen.

3. Laita luut ritilälle uunipannun päälle.

4. Penslaa lihat joka puolelta ja paista uunin keskitasolla reilu tunti. Voit samalla paistaa uuniperunoita.

5. Tarjoile kuumina persiljavoin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset