Grillatut lehtipihvivartaat

Tämä on herkullista ruokaa, joka sopii sekä kesän grillijuhliin kuin talven päivälliskutsuillekin. Muista laittaa vartaat likoamaan, jotteivät ne pala.

Kuudelle

  • 6 lehtipihviä
  • 1 rasia piparjuurella maustettua tuorejuustoa
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • 3 rkl rapsiöljyä
  • 1 rkl soijaa
  • suolaa ja pippuria

Salaatti

  • 750 g pakastettuja perunakuutioita
  • 1 nippu hienonnettua ruohosipulia
  • 1 tl minttua
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sekoita valmistetut peruna ja yrtit. Sekoita öljy, sinappi, suola ja pippuri ja kaada salaatille.

2. Mausta pihvit. Sekoita juusto ja tilli. Levitä juustoseos pihveille, kääri ne rullalle ja pujota grillivartaille.

3. Penslaa vartaat kevyesti öljyllä, grillaa kypsiksi hiilloksella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.