Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillatut lehtipihvivartaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on herkullista ruokaa, joka sopii sekä kesän grillijuhliin kuin talven päivälliskutsuillekin. Muista laittaa vartaat likoamaan, jotteivät ne pala.

Kuudelle

  • 6 lehtipihviä
  • 1 rasia piparjuurella maustettua tuorejuustoa
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • 3 rkl rapsiöljyä
  • 1 rkl soijaa
  • suolaa ja pippuria

Salaatti

  • 750 g pakastettuja perunakuutioita
  • 1 nippu hienonnettua ruohosipulia
  • 1 tl minttua
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sekoita valmistetut peruna ja yrtit. Sekoita öljy, sinappi, suola ja pippuri ja kaada salaatille.

2. Mausta pihvit. Sekoita juusto ja tilli. Levitä juustoseos pihveille, kääri ne rullalle ja pujota grillivartaille.

3. Penslaa vartaat kevyesti öljyllä, grillaa kypsiksi hiilloksella.

Tuoreimmat aiheesta

Lihavartaat