Grillatut lehtipihvivartaat
Tämä on herkullista ruokaa, joka sopii sekä kesän grillijuhliin kuin talven päivälliskutsuillekin. Muista laittaa vartaat likoamaan, jotteivät ne pala.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Kuudelle
- 6 lehtipihviä
- 1 rasia piparjuurella maustettua tuorejuustoa
- 3 rkl hienonnettua tilliä
- 3 rkl rapsiöljyä
- 1 rkl soijaa
- suolaa ja pippuria
Salaatti
- 750 g pakastettuja perunakuutioita
- 1 nippu hienonnettua ruohosipulia
- 1 tl minttua
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl vaaleaa dijonsinappia
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sekoita valmistetut peruna ja yrtit. Sekoita öljy, sinappi, suola ja pippuri ja kaada salaatille.
2. Mausta pihvit. Sekoita juusto ja tilli. Levitä juustoseos pihveille, kääri ne rullalle ja pujota grillivartaille.
3. Penslaa vartaat kevyesti öljyllä, grillaa kypsiksi hiilloksella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku