Hellapoliisin marja-kookossorbetti
29.1.2016 Hellapoliisin raikas sorbetti sopii kevyempäänkin ruokavalioon.
4 annosta
- 2-3 dl marjasekoitusta
- 1 rkl kookosöljyä
- 1 tl vaniljajauhetta
- 1 ruukku minttua
- yhden appelsiinin puristettu mehu
- 2 rkl hunajaa
- 2 munanvalkuaista + 1 rkl hunajaa
Valmistusohje
Jauha kohmeinen marjaseos, kookosöljy, vaniljajauhe, minttu ja appelsiinimehu, sekä 2 ruokalusikallista hunajaa tasaiseksi.
Vaahdota valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon hunaja.
Kääntele valkuaisvaahto marjaseokseen.
Tarkista maku.
Laita seos pakastimeen ja suojaa foliolla tai kelmulla.
Vatkaa pakastuksen alkuvaiheessa muutaman kerran puolen tunnin välein.
Anna jäähtyä ainakin seuraavaan päivään. Ota sulamaan noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Pyöritä palloiksi ja nauti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"