Leikkaa porkkanat ja raitajuuret julienneksi ja pyöräytä palloraudalla omenasta palloja.
Tee 1-2-3 liemi (1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä). Leikkaa kurkusta ja lantusta kuutioita. Pikkelöi.
Leikkaa pinaatti, sydänsalaatti, suolaheinä ja ruohosipuli kulhoon. Sekoita toisessa kulhossa 1rkl appelsiinimehua, 1tl omenaviinietikkaa ja 0,2dl oliiviöljyä vinaegrettiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Leikkaa mandoliinilla punasipuli ohueksi, lisää pikkeliliemeen ja laita kylmään maustumaan.
Laita kulhoon 1 kananmuna, raastettu valkosipulinkynsi, suolaa ja 1tl dijon sinappia. Valuta n. 2dl öljyä massaan samalla sekoittaen.
Paista scampit ja kampasimpukat kuumalla pannulla.
Tee kattilassa ruskistettu voi ja kaada äyriäisten päälle. Osan ruskistetusta voista voi säästää juliennesalaatin sekaan.
Leikkaa mandoliinilla bentoboxin sekaan retiisiä ja fenkolia koristeeksi.