Tartar: Leikka poron ulkopaisti pieniksi kuutioiksi, ja mausta suolalla, pippurilla, rypsiöljyllä ja ruohosipulilla. Laita kylmään.
Aja tehosekoittimessa kuivatut tatit hienoksi jauheeksi. Lisää majoneesin joukkoon kuivattua sientä ja misotahnaa.
Leikkaa perunasta mandoliinilla ohuita viipaleita, laita kylmään veteen hetkeksi.
Kuivaa perunat ja laita rasvakeittimeen 170C, kunnes kullanruskeita.
Pikkelöi kanttarellejä ja shalottisipuleita 1-2-3 liemessä (1osa etikka, 2 osaa sokeri, 3osaa vesi). Anna maustua ainakin 30min.
Paahda grillissä salottisipuleita ja kanttarelleja. Nosta sivuun.
Lisää pikkelöityjä sieniä ja sipuleita ja grillatut sipulit. Lisää myös muutama siivu raakoja tattiviipaleita. Mausta ruohosipulilla, öljyllä ja suolalla ja pippurilla. Kokoa.
Kokoa annos bento-boksiin.