Survo puolukka hienoksi sokerin ja vaniljan kanssa.
Vatkaa kermavaahto löysäksi vaahdoksi ja lisää joukkoon mascarpone. Mausta sokerilla ja sitruunan mehulla. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja lisää vaahdon joukkoon. Tarkista maku, ja lisää tarvittaessa vaniljaa, sitruunaa tai sokeria.
Sulata voi, valkosuklaa ja tomusokeri vesihauteessa, sekoita. Lisää joukkoon kananmuna, kookoshiutaleet ja kookosjauho. Sekoita tasaiseksi käsivatkaimella. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paahda uunissa 175 asteessa noin 20minuuttia tai niin, että paistoksen pinta on kauniin ruskea. Voit välissä rikkoa rintaa, jotta paistoksesta tulee mahdollisimman rapea.
Kasaa jälkiruoka laseihin vuorotellen puolukkasurvosta, moussea ja grumblea. Koristele raastetulla valkosuklaalla.